Wednesday - MVC besök

God dag på er alla! Hoppas de är bra med er :) Själv låter jag förjävligt i halsen men annars är de bra.
Jag har precis kommit hem från MVC, allt var jätte bra med den lilla. Bebisen rörde sig jätte mycket när barnmorskan kände på magen haha!  Fick även göra blodprov också, men de såg bra ut de med.
Bebisen har inte fixerat sig än, men de kanske den har till nästa gång. Hoppas de iaf! :)

I´m in pain !

De värker i benet, halsen o huvudet! Ajjjj, orkar inte!
Ska nog ta en dusch o se om de hjälper, smärtan i benet brukar försvinna när jag duschar varmt iaf.
Men ibland kan jag även bli mera sjuk av de... Konstigt! :S
Hoppas att halsen är bättre i morgon så man låter normalt när man pratar, ibland får jag liksom inte fram ett ljud :S
Ja just de i morgon ska jag på MVC, (mödrarvårdcetralen) o kolla så allt är bra med den lilla busungen.
Tror att syster ska med mig dit, vi ska börja snacka om förlossningen så de är bra att hon följer med för hon ska va med mig när jag ska föda :)

Bloggdesign?

Någon som är duktig på bloggdesign? :)
Skulle vilja göra om min blogg så skulle vara jätte snällt om någon har lust att hjälpa mig!

Kevin skinner - America's Got Talent 2009

Jag tycker så synd om han, han är modig som vågar även fast folk skrattar åt han. Snacka om att bli dömd med en gång. Han sjunger jätte bra, jag fick tårar i ögonen först gången jag såg den.
Men han visade verkligen att man inte ska döma folk med en gång, Go Kevin!

Tuesday - the sun is shining

Godmorgon på er, hoppas ni sovit gott.
Själv har jag väl sovit sådär, vaknat lite till o från, har haft ont i halsen, benet o ryggen..  o har de ännu :/
Ingen skola för mig i dag för har man ont i halsen får man inte va i köket o jag har ändå för ont för att stå i ett kök en hel dag så.
Så i dag blir de att dricka mycket te o slappa, får se sen om jag orkar gå ut en stund, nu när de är så fint väder vill man ju inte bara sitta inne :P

v 31 <3

Bebisen

Bebisen är nu omkring hela 42 cm från huvud till tå och väger omkring 1.6 kg. Den här veckan är en milstolpe i bebisens utveckling då lungorna får förmågan att fungera på egen hand tack vare bildandet av en “surfaktant” som hindrar att lungblåsorna faller ihop om bebisen av någon anledning skulle förlösas och bli tvungen att andas utanför livmodern.

 

Öronen är nästan helt färdigutvecklade, både de yttre och inre delarna, och bebisen kan höra din röst som den också kan känna igen efter förlossningen, tillsammans med andra vanliga ljud.

Bebisen bildar också underhudsfett och hudfärgen är mer rosa än röd vid det här laget (för “vita” bebisar). Naglarna är så långa att bebisen kan råka riva sig med dem innuti livmodern.

Mamma

Den övre delen av din livmoder är nu ungefär 11 cm ovanför navlen och din vikt har sannolikt ökat med mellan 9 och 12 kg. Viktökningen utgörs främst av moderkakan, blodvolym, livmoder, bröst, underhudsfett, vatten och fostervatten, förutom själva bebisen förstås.

Då liggament och muskler i korsryggen börjar mjukna och slappna av inför förlossningen så kan det hända att du börjar få ryggvärk. Det finns inte mycket man kan göra för att förhindra detta förutom att försöka göra det så bekvämt som möjligt för sig.

Det är också vanligt att få halsbränna under de sista veckorna eftersom livmodern inte lämnar mycket plats kvar för magen och dess innehåll som då kan pressas upp i matstrupen. Det kan hjälpa att äta mindre måltider fast oftare.


Babysitting

Ska iväg o va barnvakt åt söta Gustav,
jag kan inte förstå att busungen redan blivit 1 år, tiden går så snabbt!
Kommer ännu ihåg när jag höll i han första gången, då var han ändas 6 veckor :) <3

boring weather

Ja då var man hemma då, drog ner på stan en stund med ebba efter skolan i kollade kläder, Ebba har lagt undan hur mycket som kläder som helst men kom fram till att hon bara skulle köpa ett par skor ist haha,
min lilla blondie ;)<3
Resten av dagen vet jag inte vad som händer, ska nog bara va hemma o ta de lugnt.
Jo förresten, i natt så vaknade jag av att jag hade så jävla ont i benet, mamma sa att de var kramp, tydligen vanligt att man får under graviditeten. Jag blev ju skit skraaj trodde att de var något fel, huh! Så jag va uppe o gick i natt, de var typ de ända som hjälpte.. :(

Monday

Godmorgon! :)
Som jag skrev igår så var jag ju på bio med syster o såg Alice i underlandet, den var super bra!
Gå o se den om ni inte redan gjort de! :)
Nä nu måste jag fixa de sista o skynda till skolan, skriver sen. Pusss <3

Bio ikväll!

Ikväll blir de bio med syster, Alice i underlandet, hoppas den är bra! :)
Någon som har sett den?

Frågestund på bloggen! :)

Ja nu har folk frågat mig om jag kan ha en frågestund så jag varsågod fråga på nu :)



Sunday

Ja då var de söndag, tråkigaste dagen på veckan, menmen. Jag skrev ju inget igår så tänkte göra de nu.
Igår var de ju lördag så jag drog ned på stan med mamma o mina syskon, vi kollade runt lite i affärerna o köpte presentkort till Anders. Sen kom Ebba o Jimmy ner till stan så jag hängde med dom, vi typ fyra tiden kom familjen o hämtade mig för att vi skulle på kalas till Anders :) Där åt vi god mat o fikade! Tack för de :)
Senare på kvällen när vi kom hem drog jag bort till Josefina, vi drack te, snackade o såg på tv, riktigt trevligt! :) <3

I dag ska jag städa, måste verkligen göra de! Haha jag är urkass på att städa :P
Sen får vi se vart dagen har att erbjuda! :)

Friday night

Ja då har man fått lite mat i magen så nu är jag mätt, jag o mamma lagade tacos :)
Ikväll blir de bara jag o mamma hemma för resten ska iväg, Vi tänkte se på film o bara slappa framför tv:en med lite godis o chips! :)
I dag har jag varit i skolan , inga vanliga lektioner för att vi hade DESAM, folk från um var hos oss o snackade om sex o massa annat, o såklart pratade vi mest om skydd mot att bli gravid o andra saker runt graviditeten. snacka om att jag kände mig iakttagen, men men, smällar man får ta i livet!
Jag träffade Lykke en liten stund i dag också, vi snackade om typ allt. Sen drog jag bort i hämtade mina småsyskon på skolan för att mamma slöt sent i dag,
men så snäll som hon är så åkte hon förbi skokanonen o hämtade mina skor :) Tack mammi<3

I dag är jag i v 30+5, de börjar verkligen närma sig! :)
Nu är de verkligen tungt att gå, man känner sig jätte osmidig, ondare i ryggen o de drar i hela magen. Nu när bebisen sparkar så kan de verkligen kännas obehagligt ibland, lite läskigt!
Hoppas bara att de sista veckorna går snabbt nu, vill krama om min lilla bebis <3

Thursday - lovely day

I morse vaknade jag halv sex, eller min katt väckte mig då.. Låg kvar en stund sen gick jag upp o åt frukost gjorde mig i ordning o blev lagom klar tills pappa körde mig till skolan.
Men när jag kommer dit sitter alla i kaffis o säger att vi inte har lektioner för att de är filmfestival o att de är frivilligt att se på film. De tyckte ju jag att lärarna kunde ha förklarat för oss igår att man inte behövde. Så jag ringde mamma o hon hämtade mig så drog vi ner på stan o fikade med Kattis :) Vi kollade lite på stan, hittade jätte söta bebis kläder men de får jag dra ner på stan o köpa när jag får mina pengar.
De är ju så härligt väder i dag så en perfekt dag på stan! :)
Sen åkte jag o mamma till affären o handlade mat sen plockade vi upp mina småsyskon i skolan o åkte till skokanonen o kollade. Hilda o Petrus hittade varsitt par o jag hittade ett par snygga Puma skor som jag ska hämta där i morgon. Sen åkte vi hem o åt våfflor! Mums :)
Idag skulle jag egentligen gå på mamma gruppen men ska vara barnvakt ist, vi hittade ingen som kunde ha hand om mina småsyskon så då ställer jag såklart upp! :)
Nu är de ju uppehåll två veckor på mamma gruppen också. Lite tråkigt men sånt som händer!

Ikväll blir de lugnt, tänkte ta en dusch nu när badrummet är klart! Sen vid åtta ska jag se på Ghost wisperer :)
Sen blir de sängen, imorgon får jag ingen sovmorgon som jag brukar ha men de gör inget.
Får se om jag skriver mera sen, puss puss på er! :) <3

I'm so tired

Ja nu känner jag att de börjar bli dags för sängen, jag som alltid varit en natt människa.
Jag går lixom o lägger mig jätte tidigt på kvällarna, de är ett under att jag ännu är vaken haha : P
När jag vaknar på morgonen så längtar jag tills de är kväll så jag får sova igen, helt sjuk!
Nej nu sitter jag bara här o gäspar, natti natt :)

Please, dear sweet little baby, come out now!

Nej nu orkar jag inte vänta längre, de känns som en evighet innan du ska ploppa ut!
10 veckor kvar o de känns som de är flera år tills dess..
- Mom loves you, <3

Wednesday

Ja då har man precis kommit hem, just nu är de folk från Gotlandshem här som fixar med badrummet uppe. Hoppas dom är klara snart!! :p
Ja i skolan idag hade vi ingen vanlig lektion, utan vi hade DESAM ingen aning om vad de står för men de var en kille som snackade om sex o sam levnad i två timmar. Lite roligt faktiskt haha, ska även fortsätta med de på Fredag. De kom upp lite saker om att bli gravid när vi snackade o då tittade ju alla såklart på mig :p haha o sa lite kommentarer, men de är sånt man får ta. Stör inte mig ett skit tycker de bara är lite roligt att reagerar som dom gör :P
Och under hela tiden som vi snackade så sparkade min lilla bebis, blev lite jobbigt tillslut haha! :)

Ja i morgon är de Torsdag o då hörde jag idag att vi skulle ha filmfestival, så får se i morgon om de är sant ;) Hoppas hoppas, vill inte ha vanliga lektioner!!
Sen vid tre ska jag på unga mamma gruppen o fika o prata lite så de ska bli trevligt.
Nu blev jag sugen på smoothie , skriver mera sen! :)

Tuesday

Ja då har man varit barnvakt hela dagen åt grannens barn, Edvin 8år, Arvid 6år o Gustav 1år! Söta små barn :) Jag gick in till dom vid halv åtta o kom in nu för en 30 minuters paus så vid fem är jag helt klar!! Vi har lekt, gått till affären o köpt glass, lagat lite mat, sett film o lekt ännu mera:p Är helt slut, de har varit roligt men inte så många lugna stunder direkt haha, barn är helt underbara men krävande.
Tur att jag bara har en unge på väg haha , Men visst ska jag skaffa mera i framtiden, jag vill ha en stor familj :)
Nä nu ska jag vila en stund!:)


Monday

Halloojj!
Ja i natt fick man inte mycket sömn nej men lyckades ändå orka med att gå till skolan. Jag slöt ändå vid straxt efter ett så de var lugnt. De har varit massa folk i skolan i dag så vi har fått byta klassrum fram o tillbaka. 2:orna o 3:orna har något på gång typ, någonting med framtida skolval. Äh jag vet inte!
Miranda kom till skolan vid elva o va med mig på sista lektionen, vi hade jävligt kul faktiskt haha! :) Sen efter jag slutat drog vi bort till pappa på jobbet o sa hej, men upptagen som han va så drog vi o köpte lite godis sen hem.
I morgon är jag ledig, så otroligt skööönt! :D

Jag har upptäckt en liten rolig grejj, när folk tittar på mig eller pratar med mig så tittar dom inte i ögonen eller bara kollar på en person som man brukar göra haha nej dom tittar direkt på magen. Ibland kan de faktiskt va lite jobbigt men som sagt, de är bara att vänja sig. Jag är ju ändå stolt över min mage o vill ju inte dölja den så.

Resten av dagen ska jag vara barnvakt fram till halv sju då kommer pappa hem. Ikväll blir de lugnt, jag ska se på the secret life of the american teenager på TV tänkte jag. Den serien är väldigt bra! :)





Sweet baby v 30 <3

Bebisen

Nu kanske det börjar kännas som att du varit gravid i en evighet och det kan vara svårt att tänka sig att du ska vara gravid i ytterligare 10 veckor. Men din bebis måste fortfarande växa till sig en hel del innan han eller hon är redo att komma till världen. Bebisen är nu 41 cm från topp till tå och väger omkring 1,4 kg.

 

Även om din bebis ligger skyddad av fostervattnet och livmodern kan den känna och reagera på smärta. Man kan se med ultraljud hur bebisen övar på att andas för att göra sig redo för världen utanför. Om den sväljer fostervatten i fel struprör kan du känna hur den får hicka

Om din bebis föddes nu skulle den kunna hålla sig varm utan kuvös. Huden börjar bli mjuk och len allteftersom underhudsfettet utvecklas. Fettet isolerar mot kyla och fungerar som en energireserv.

Mamma

Din livmoders översta del kan du nu känna c:a 10 cm ovanför navlen. Livmodern, moderkakan och vätskemängden kommer att öka stadigt under de kommande 10 veckorna och du kommer förmodligen att gå upp ungefär ett halv kilo per vecka.

Eftersom du blir större blir det allt svårare att röra sig snabbt. Du är inte längre så smidig och du bör vara försiktig för att undvika att trilla och skada dig eller bebisen. Tänk på att bibehålla en god hållning när du sitter och står; det kommer att underlätta för dig och minska risken för smärtor i ryggen. Du bör rulla över på sidan innan du stiger upp efter liggande position för att undvika att belasta magmusklerna som är uttänjda och svagare än normalt.

 


 

 


sunday

Ja då var de söndag då, den tråkigaste dagen på veckan! :/ Ingenting roligt händer på söndagar...
Gick upp tidigt i dag o gjorde frukost till hela familjen, så de var en trevlig morgon med familjen iaf.

Ja i går kväll var jag ju inne vid grannen Helena o såg film ju, Twilight - new moon, nu har jag sett den för andra gången, första gången med Ebba på bio. Den är faktiskt rätt bra men gillar första mest. För er son inte sett den, SE DEN NU!!! :D
Första!
Andra!
O den tredje kommer ut den 30 juni på bio!! :D:D

Saturday

Hallojj!
Ja då var man hemma då, har varit iväg med Helena o hennes söta små barn på stan.
Vi åt mat på Mc donalds o kollade runt lite i affärerna o Helena den rika shoppade loss haha :)
Sen drog vi till Ica maxi o handlade godis! :)
Ikväll blir de att mysa med familjen framför tv:en vi ska se på körslagen.
Sen in till Helena o se twilight - New moon :)

Friday

Ja då var man äntligen hemma, har varit i skolan i dag på en lektion sen drog jag till systers skola o va med på hennes två sista lektioner :) Efter de så tog vi en fika på stan o kollade runt lite i affärerna o kollade på bebiskläder, så söta ville bara köpa hur mycket som helst, lite svårt bara när man inte vet vad de blir för nått haha :P
Just nu så är jag barnvakt åt mina småsyskon för mamma o pappa jobbar, eller barnvakt o barnvakt, dom är ju så stora nu så dom klarar ju de mesta själva :) <3

Hittade en gammal bild på mig o Josefina! haha Vi var så duktiga o hjälpte till att bära ved :p

evening

Ja nu mår jag mycket bättre, efter en varm dusch o lite vila kände jag mig frisk igen!
Mamma var så gullig o körde mig till mamma gruppen förut, jag kom lite senare än dom andra så dom hade fått vänta lite på mig. Men vi hade de trevligt , satt o snackade om allt möjligt! :)

Ikväll ska jag se på Ghost Wisperer, dubbelavsnitt! Älskar de programmet :) Går på tv400 kl 20.00!

thursday - I´m sick! :(

Ja i natt har jag inte sovit så mycket heller, orkar fan inte med de här längre, låt mig få sova!! Har mått illa hela natten, men har inte spytt, o haft ont i huvudet också, hoppas jag blir bättre till eftermiddagen så jag orkar gå på Unga mamma gruppen. Annars i dag har jag bara tänkt att sova o ta de lugnt, tänkte att jag skulle gå till skolan i morgon, är trött på att bara sitta hemma. Efter skolan så ska jag  o syster på stan en stund,
då måste man ju va pigg :P

pictures

Hade tråkigt så tog lite bilder på magen :)
Tjocka Linnea ;) v 29+3 <3
Ja nu är de inte så långt kvar, typ tio veckor! Ska bli så kul, varje dag som går så längtar jag ännu mera!
Även fast jag inte har träffat eller lärt känna den lilla än så älskar jag den mest av allt! :) <3

Britney Spears 123 Video

Jag är inte ett jätte fan av Britney men den här låten tycker jag är bra  ;)

Wednesday

Ja god morgon då! :) Tänkte skriva ett snabbt litet inlägg medans jag orkar, blev inte så mycket sömn i natt heller... Har vaknat om o om igen, så de fick bli en dag hemma från skolan idag! Jag har jätte ont i ryggen också, fattar inte vad jag ska göra när de gör som ondast. Men lilla plutten i magen mår toppen! :) <3
Dom här dagarna har jag verkligen funderat på vad blir för något, namn o allt är jag nästan helt säker på men de är så spännande när man inte vet. Jag har tänkt att blir de en kille ska de heta Milton maxmilion Lindström men med tjej namnet är jag inte riktigt säker än, jag gillar Enya, Thea o Elvira, de är fina namn! :) Jag vill ju ha lite ovanliga namn.
;)

Beyonce - Sweet Dreams


Tuesday

Ja då var de Tisdag då o inget speciellt har hänt alls, var i skolan i dag.. Helt okej! Kom hem o bakade kladdkaka till familjen o de var uppskattande :) O nu sitter jag här o skriver!

Ja som jag berättade igår så var vi ju hos Oskar o firade han, hela 11 år. Tiden går snabbt! :P
Vi åt en massa goda saker, de var tårtor, kladdkaka, glass o massa olika kakor. Kände mig ännu tjockaren när jag kom hem :P haha
Ja de är en trevligt familj de där, roliga familjen Hultgren :)
Josefina Hultgren o Linnea Lindström :D
Lilla jag :D

jag tror seriöst att jag har sömnproblem, inatt sov jag nästan ingenting heller.. Jag vaknar hela tiden o de kan ta någon timme innan jag somnar igen o så vaknar jag bara en liten stund efter.. Jag fattar inte varför?
Jag har haft konstiga drömmar också om saker som jag inte riktigt förstår heller. Komplicerade drömmar..
Men jag har hört att de är vanligt att man drömmer konstiga drömmar när man är gravid. Men de kan ju inte ha något att göra med att jag inte kan sova klokt. Eller, kan de? Hmm ingen aning faktiskt..
Får se om jag får sova i natt då :)

Monday - sleep problems?

Jag är så j*vla trött, har nästan inte sovit någonting alls i natt. Vaknat flera gånger, ville bara somna om, var helt slut men nej, sova de fick jag inte göra nej...
Ungen har sparkat hela natten också o rullat runt som en galning, o gör de nu med :P Lite mysigt faktiskt men ändå jobbigt... Speciellt i natt när jag verkligen behövde sova. Ja de kommer nog bli en vild liten buse :) <3

Ja jag stannade hemma i dag, har huvudvärk med. Få se till att sova i natt så jag orkar upp i morgon till skolan, kan inte va hemma mera nu jag missar ju jätte mycket.. I morgon ska vi börja med varmkök igen, känns inte så speciellt lockande måste jag säga. Får se hur de går, ska göra så mycket jag klarar av o orkar. Man vill ju passa på medans man kan gå iväg o träffa kompisarna också, kommer ju inte bli så lätt sen att bara dra iväg med en liten bebis.

Som jag har förstått de så ska vi ,(familjen) iväg i kväll o fira Oskar som fyller år i dag, Grattis Oskar! :)
Annars har jag inga planer i dag alls.
Mamma gick precis i väg en stund o hon ville att jag ska baka något gott, får se vad jag kommer på att göra.
Är inte så speciellt sugen på något, men lär nog bli sen :P

Love you sis :) <3

sunday

Jag är så otroligt trött, har inte sovit någonting i natt har haft så ont i ryggen o de har spänt i hela magen, så jobbigt! Men de är väl såhär de ska kännas..
Jag längtar så otroligt mycket efter min lilla älskling, vill att du ska komma nu!! De är så mysigt att vara gravid men nu vill jag faktiskt inte längre, 2,5 månad kvar o de känns som en evighet. Vill ha min kropp för mig själv :P
Jag var ju vid mödrarvårdcetralen i torsdags o då började vi prata om förlossningen, jag är så nervös inför den men ändå känns de så spännande att få gå igenom de :)
Jag känner mig så tjock haha :P v28+6 <3

Saturday

Godmorgon! :) I dag var jag uppe tidigt (07.30), vaknade av att jag var jätte hungrig så jag gick upp o gjorde frukost. Gottgott! :)

Igår kväll var jag inne hos grannen o var banvakt först åt söta Gustav o sen så stannade jag kvar lite längre.
Vi åt godis o spelade tv-spel :P Roligt! :)

Just nu är jag barnvakt åt mina småsyskon för mamma o pappa jobbar, så jag får se vad som händer i dag!
Jag ska iaf till affären sen o köpa lite godis till kvällen :D

Friday

I dag har jag varit i skolan, började halv tio o slöt vid elva. Hade idrott o för en gångs skulle va jag med :P haha
Det var faktiskt lite roligt! haha, jag skrattade o hade kul så :)
Sen satt jag o Ebba i kaffis en stund o snackade o då kom Filip så då hade vi lite extra kul haha :)
Sen gick vi med Filip en bit för han skulle hem o jag o Ebba skulle ner på stan, vi kollade lite kläder o tog en fika på Mc Donalds :P O nu så är jag hemma! :)
Jag o Ebba :) <3
v28+5

young mother

Ja nu har jag precis kommit hem, har varit på "Unga mamma gruppen" för första gången.
Där träffade jag andra som var gravida, några hade fått barn o va inne på sin andra medans de var första gången för mig o andra. Vi har pratat om allt möjligt. Riktigt trevligt! :) Roligt att träffa andra som är i samma situation som en själv, man känner inte sig lika ensam! De är ett bra tips för er som är gravida, gå med i såna grupper! :)
Nu ska jag laga pannkakor! Trevlig kväll :)

thursday

Struntade i skolan i dag, orkade inte :P Ändå ingen viktig lektion..
Har varit på mödravården precis, allt gick jätte bra, den lilla mår toppen. En livlig liten buse :)
Lyssnade på hjärtljudet o de lät jätte fin, men jag har gått upp tre kilo sen sist jag var där :P Sammanlagt har jag gått upp 6 kilo, inte så mycket egentligen, men men. :)
Nu längtar jag ännu mera efter min lilla älskling ska ploppa ut, känns som en evighet dit.
Fast tiden har gått jävligt fort egentligen, de är typ nu de känns som de tar tid.. :P
Jag har beställt vagnen o köp lite kläder också, känns så overkligt på något sett.
Snart kommer de inte bara va så att jag ska ta hand o mig själv längre utan en liten bebis också.
Visst är den fin ? :)
Nej nu måste jag ta något att äta, är jätte hungrig! :p


Wednesday

Ja nu sitter jag här o är så mätt, åt precis mat. Men om en stund så lär jag vara hungrig igen, brukar vara så nu. Ungen tar ju allt ifrån mig :p haha 


Jag cyklade till skolan i dag, var så skönt väder ute ju :P i skolan hade vi servering.. Helt okej, jag är bara med på teorin så de är ingen jobbig lektion. Sen kom mamma o hämtade mig, orkade inte gå :P Jag är så jävla lat, måste bli bättre på att röra på mig, orkar ju nästan inte göra någonting.
O om jag redan tycker att de är tungt nu, hur tungt kommer jag inte tycka att de är sen då? :S

Nu ska jag se en bra film, får se sen om jag skriver något mera! :)



Jag o Ebba :) <3


No school today

I dag är jag ledig, så skönt! :)
Gick upp rätt tidigt i dag, vid kvart i åtta, satt mig vid datan då o såg en film o åt lite frukost.
The taking of pelhem hette filmen, de var rätt bra faktiskt.
Under hela filmen sparkade ungen, mysigt men ändå skit läskigt, ibland blir jag så skraajj att jag hoppar till :P

Idag vet jag inte vad som händer, ska nog bara ta de lugnt, har inte så mkt ork att göra annat, är jämt trött!
Men de har väl med graviditeten att göra antra jag :P



Mammas älskliing, <3


Today

Efter en veckas lov var man tillbaka till skolan, helt okej faktiskt! Hade iof varit skönare att få ha lov i en vecka till! :) Men om fyra veckor är de lov igen så de är bara att stå ut!

Under lovet så har jag varit i Finspång o hälsat på Jossan o hennes lilla familj, tyvärr så låg vi i vinterkräk sjukan allihopen så de blev bara att sitta hemma i lägenheten o kolla film o snacka. Men de var roligt att få komma o hälsa på! :) <3
Men att se henne med sin son fick mig att längta som bara den efter att min lilla älskling ska ploppa ut, känns helt otroligt att om lite mindre än tre månader så har jag en liten plutt att ta hand om :) Tiden går så snabbt!



Jag o jossan, tagen när vi gick i nian :)


I dag är jag i v 28 , så nu är de bara 12 veckor kvar! Jippi :D
Men nu är de tungt att gå o jag känner mig så otroligt tjock o osmidig.
Bebisen sparkar o rör sig hela tiden, kommer nog bli en vild unge ;)





RSS 2.0